top of page

MÆRKER

 

The Suki Skincare Story:

Pure and Organic - Skincare and Makeup har valgt at føre Suki Skincare fordi serien er udviklet til den sarte hud, problemhud, eksemhud og stresset hud som kræver kærlig omsorg uden at blive ødelagt af hårde og kemiske tilsætningsstoffer.

Med Suki Skincare får du virkelig resultater og du kan se en forskel efter få ugers brug. En holistisk behandling som afbalancerer og styrker huden i stedet for at maskere symptomer.

Suki Skincare er i fortsat samarbejde med forskere, læger og den sidste nye viden indenfor hightech kliniks testede resultater og udvikler/reformulerer hele tiden for at leve op til den bedste standard. 

The Cirem Beverly Hills Skincare Story:

Cirem er et luksusmærke fra Beverly Hills. Oprindeligt tiltænkt -og produceret til berømtheder på den røde løber, som søgte et tidsløst "Red-carpet-ready" look uden nogen former for operationer.

Med deres banebrydende Rapid Absorption Technology® og en første hybrid fremstillingsproces af både kosmetiske og farmaceutiske processer, 

tilbyder Cirem en unik og avanceret luksushudpleje uden den prætentiøse pris.

Højtydende hudpleje inden make-up. 

The TrustRX Skincare Story:

TrustRX er en plantebaseret hudplejeserie og udviklet af pharmaceuter. 

Hovedfokus er lagt på så få ingredienser, men effektive og rene, som muligt.

Emballagen er unisex og serien er skabt til hele familien, som ønsker en sund hud. 

Denne serie giver et hav af kombinationsmuligheder og med priser hvor alle kan være med. Hos Pure and Organic er vi meget stolte af at præsentere denne unikke rene serie som kan bruges alt efter humør og hudtype naturligvis. Serien indeholder også ‘Sensitive linien’ som er skøn til allergikere, dem med eksem eller dem der bare vil undgå de æteriske olier. 

The Entity Clean Story:

Entity Clean er den rene version af Entity Beauty and Gelish, som har været 1 af top 3’s mest professionelle neglemærker på verdens plan i mere end et årti.
Derfor er Pure and Organic stolte af at præsentere agenturet på disse spritnye neglelakker på markedet i skandinavien og Europa.
Entity Clean er ikke bare rent det er ultra rent og dine negle kan ånde.
Med stemplet 16 Free og rig på Biotin som er et B-vitamin complex, får du ikke bare en neglelak som er forsvarlig at bruge og giver dig stærkere negle -men også en holdbar lak til en fornuftig pris.

The Organic Pharmacy Story:

 

Pure and Organic er fan af The Organic Pharmacy.

Gennem de sidste 20 år er serien vokset sig stor og har mange kombinationsmuligheder alt efter dine behov.

Filosofien bag, som handler om at udvikle de mest rene og økologiske hightech hudplejeprodukter, med omsorg for vores planet og dig,  gør det simpelt at vælge The Organic Pharmacy som en del af vores sortiment.

Pure and Organic - Skincare and Makeup sætter en ære i at vejlede dig i din bedste hudplejerutine samt få en bedre forståelse af hvorfor det er så vigtigt at vælge rent og økologisk.

 

The John Masters Organics Story:

 

Hos Pure and Organic - Skincare and Makeup finder du også John Masters Organic i sortiment. Dette fordi serien er gennemført ren og økologisk samt henvender sig til både mænd og kvinder. Det er svært at finde økologiske hårprodukter uden skadelige stoffer og kemi, som rent faktisk virker. Vi anbefaler derfor John Masters.

Ydermere har serien en skøn hudplejeserie som er et godt supplement til resten af vores udvalgte mærker.

 

The Hynt Beauty Story:

Hos Pure and Organic - Skincare and Makeup er vi stolte af at føre Hynt mineral-makeup. Hynt har en høj standard indenfor ingredienskvalitet og det meste af serien er vegansk. 

Hynt tager vare på miljøet og har skabt en serie som du roligt kan føle dig tryg ved at bruge -både i forhold til renhed og effektivitet. 

Lad os hjælpe dig med at finde den make-up, som passer netop til din hud og personlighed. 

 

The Laboluxe Story:

Pure and Organic - Skincare and Makeup har valgt at samarbejde med - og føre Laboluxe, fordi produkterne er lavet med kærlighed og er et ægte håndværk.

De meget rene og skønne produkter fra Laboluxe lever fuldt op til vores krav til helheden af en hudplejeserie.

Duftene, konsistenserne og ikke mindst den høje kvalitet er virkelig værd at prøve på egen hud.

Serien henvender sig især til den modne, tørre, sarte, stressede hud, som kræver nænsom omsorg. Har du mere ubalance i form af urenheder og fedtet/kombineret hud favner Laboluxe også det.

The Bettes Story:

Valget om at samarbejde med Mette, som står bag Bettes Skincare var meget enkelt. Pure and Organic - Skincare and Makeup er vild med hendes univers, viden og ikke mindst hvad Mette fremstiller af produkter i sit Lab med selvforsynende urtehave og hovedsageligt danske ingredienser.

Bettes Skincare består af en sammensat produktserie som rummer alle behov. Ingredienser er nøje udvalgt og sat sammen for at skabe de bedste resultater for dig og din hud.

Bettes Skincare er  naturligvis helt ren og med økologisk dyrkede ingredienser samt uden kemiske tilsætningsstoffer og hormonforstyrrende fyld.

 
bottom of page