FAQ

Funghi selvatici

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hvor længe er min pakke undervejs?


Vi sender med GLS og din pakke er fremme indenfor 1-2 arbejdsdage.
Kan jeg betale med Mobile pay?


Dette bliver muligt i nær fremtid. Venligst kontakt os på kontakt@pureandorganic.dk for mere information.
Hvad er min reklamationsret?


Vi bytter gerne til anden vare/giver penge retur indenfor 14 arbejdsdage, så længe varen er i hel stand og ikke brudt.
Pakker I ind?


Ja vi plomberer og pakker gerne ind.

SKINCARE FAQ

Hvordan ved man, hvilken hudtype man har?


Kontakt os meget gerne for en personlig konsultation. Skriv gerne mail til kontakt@pureandorganic.dk og book en tid. Det foregår på zoom, som er gratis at hente ned og du vil få tilsendt et link fem minutter før vores aftalte tid.
Kan man godt have uren hud og tør hud samtidigt?


Ja du kan have en hudtype, som f.eks er fedtet/uren, men samtidig have tørre områder, som kan komme af f.eks dårligt indeklima, vinter eller manglende essentielle fedtsyrer. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig.
Er der nogle former for kemi i produkter, der forhandles af Pure and Organic ApS?


Alt er kemi, men Pure and Organic har nøje udvalgt deres sortiment ud fra rene og økologisk certificerede produkter.
Hvad er forskellen på en serum og en ansigtsolie?


Molekylestørrelsen er ofte en indikator. Jo mindre og finere molekylestørrelsen er, jo dybere i huden kan produktet komme. Et serum kan både være baseret på fugt (f.eks aloe vera eller hyaluronsyre) eller olie (næring: koldpressede bæreolier).
Er der konserveringsmidler i produkter, der forhandles af Pure and Organic ApS?


I rene og økologisk certificerede produkter findes der ingen petrokemiske affaldsstoffer, hormonforstyrrende stoffer eller andre skadelige konserveringsmidler. Konserveringsmidler brugt i Pure and Organic’s sortiment er udvundet fra naturens anti-oxidanter, æteriske olier samt koldpressede bæreolier.
Skal man bruge creme om natten?


Vi anbefaler serum til natten, gerne en kombination af både fedt og fugt, da huden har brug for begge dele. Huden ånder bedre om natten med serum i stedet for creme, da det er vigtigt at lade huden regenerere optimalt. Ved at bruge serum i stedet for creme kan huden bedre ånde og udskille affaldstofferne optaget i løbet af dagen.
Er natcreme sammensat anderledes end dagcream?


Nogle mærker laver federe cremer til natten end om dagen, men det giver ikke helt mening for os. HVIS du ønsker en creme til natten og du ikke føler du får nok fugt og næring ved serummer alene, vejleder vi meget gerne. Der findes luksusmasker, som er bedre egnet til at sove med, end tungere cremer, som er lavet til at beskytte huden i vind, vejr og forurening.
Hvorfor øjencreme?


Huden om øjnene er meget finere og tyndere end resten af ansigtshuden og kan kræve en anden ingredienskombination end en dagcreme. Dog findes der dagcremer, som også er velegnet til øjenomgivelserne.
Er toner virkelig nødvendig?


Toner er ifølge os et meget vigtigt produkt i din daglige rutine. Mange af os har meget kalk i vandet, som en toner hjælper med at neutralisere. Mange af vores tonere er baseret på aloe vera, som er en transporter for andre ingredienser. Aloe vera er også en unik fugtgiver. Dette betyder at du får dine efterfølgende produkter med bedre ind/ned i huden, samt bruger mindre af din, feks olieserum, når denne masseres ind/ned i huden, sammen med fugten sprayet fra toneren. En toner er et vigtigt mellemled mellem rens og videre pleje.
Skal toner anvendes med vat?


Hvis din toner har en pumpespray, spray da direkte hen over ansigtet. Ved at bruge vat, bruger du mere toner end nødvendigt. Dit ansigt bør være helt rent inden du bruger toner, så toneren anbefales ikke som en del af din renseproces.