HANDELSBETINGELSER OG

COOKIE OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS PURE AND ORGANIC ApS

Betaling

 

Priserne på Pureandorganic.dk er inkl. moms og i danske kroner. Bestilte varer kan betales med visakort, mastercard.

Fakturabeløbet hæves så snart ordren afsendes. Køber har ansvaret for opdatering og korrekte oplysniger ifm modtageradresse og betaling.  

Pure and organic ApS har fuldt ejerskab af produkterne indtil det fulde købsbeløb er modtaget. Pure and Organic ApS har ikke pligt til at afsende produkter før fuld betaling inkl. betaling for fragt har fundet sted. 

Pure and Organic ApS har leveringsansvar indtil levering har fundet sted, herefter er ansvaret købers. 

Pure and Organic ApS er ikke ansvarlige overfor produkter ødelagt i købers varetægt. 

 

Giv besked til Pure and Organic ApS så hurtigt som muligt og send gerne billede, skulle der være fejl eller mangler eller hvis der er sket noget med produkterne under transporten. 

 

Pure and Organic ApS tager forbehold fra trygfejl, udsolgte varer, prisændringer samt uforudsete hændelser. 


 

Fortrolighedspolitik i forbindelse med køb

 

Ifm bestilling fra Pureandorganic.dk  bedes køber/kortholder om at oplyse flere personlige oplysninger:

 

*fulde navn

*forhandler information så som Cvr.-nr.

*adresse

*leveringsadresse

*telefonnummer

*e-mail

*finansielle oplysninger så som kreditkortsoplysninger eller Mobilepay information. 

 

Ved afgivelse af bestiling, accepterer køber/kortholder, at Pure and Organic ApS benytter ovenstående information, hvilke kun bruges i forbindelse med fakturering, levering eller hvis der opstår et problem med afgivet bestilling. 

 

Hvis du har bestilt shop/boks- eller hjemmelevering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.


 

Misbrug

 

Produktdesign, produktlogo, firmalogoer, billeder eller produkter præsenteret på pureandorganic.dk må ikke benyttes af andre uden skriftlig tilladelse fra Pure and Organic ApS. Misbrug vil blive politianmeldt. 


 

Tilbud - personlige tilbud.

 

Tilbud afgivet af Pure and Organic ApS er personbundne og kan ikke overføres til andre personer/enheder og tilbudet er kun gældende til den, hvor tilbudet er personligt fremsendt.

Tilbud eller ordre delt med 3. part annulleres. 

Tilbud om gratis produkter, fremvisning eller produktdemonstration er personlige/firmabundne og kan ikke overdrages til 3. part. 

Ved misbrug af tilbud annulleres tilbudet. Skulle tilbudet delvist være leveret, skal aftalen gå tilbage og eventuelle omkostninger dækkes af tilbudsmodtager eller 3. part. 

Pure and Organic ApS kan til enhver tid annullere tilbud og kampagner, skulle der være mistanke eller bevis på brud af ovenstående eller andre betingelser.

 

Datasikkerhed


Dine personoplysninger behandles med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

*dine betalingsoplysninger — xxxxx

*dine køb —WooCommerce og e-conomic

*håndtering af nyhedsbreve via e-mail 

*håndtering af tilmelding til nyhedsbrev 

*ventelisterønske

 

Vi har indgået databehandleraftaler med disse data behandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger, vi ligger inde med. 

 

Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Pure and Organic ApS

Cvr.-nr.: 41879807

Gildbrovej 32, 1. tv. 

kontakt@pureandorganic.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Hvis du ønsker at klage, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookie- og privatlivspolitik hos Pure and Organic ApS

 

Introduktion

 

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

 

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger Generelt

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed


Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@pureandorganic.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Pure and Organic ApS
Gildbrovej 32, 1. tv.
2635 Ishøj
Telefon: 27126745
Email: kontakt@pureandorganic.dk

 
 
 
Cristallo